Jeugdvereniging 16+ 'Benjamin'

Gezellige JV-avonden, leerzame bijbelstudies, ontspannende activiteiten en onvergetelijke jeugdweekenden... Zomaar een paar kenmerken van jeugdvereniging Benjamin. Op dit moment een vrij grote groep van ongeveer 15 leden in de leeftijd van 16 tot 23 jaar.

Om de week zijn er op zondag JV-avonden met inleidingen over bepaalde thema’s zoals het bijbelboek Titus en de zendingsreizen van Paulus. Ook zijn er vrije onderwerpen waaronder ‘jouw plaats in de gemeente’ en ‘Luther’. Op zo’n avond maken één of twee personen de inleiding met vragen of stellingen die we in groepjes met elkaar bespreken.

Naast deze JV-avonden zijn er ook activiteiten waar altijd naar wordt uitgezien. Bijvoorbeeld een avond bowlen, schaatsen of barbecueën, georganiseerd door een enthousiaste activiteitencommissie. De kerstmaaltijd en het jeugdweekend zijn de hoogtepunten van het jaar.

Verder is onze jeugdvereniging aangesloten bij het LCJ (Landelijk Contact Jeugdverenigingen) waar we ook een aantal keren per jaar een activiteit van hebben, de zogenoemde LCJ-contactavonden. Mocht u / jij interesse hebben om eens langs te komen op de JV-avonden dan ben(t) u / jij van harte welkom!